Συγγραφή κειμένων σχετικά με την υγιεινότητα των ψαριών και θαλασσινών Θάλασσα Ψαραγορά, Θεσσαλονίκη

 

 

Διατροφική εκτίμηση του υγιεινού μενού του ξενοδοχείου Eagles Palace, Χαλκιδική

 

 

 

Συμβολή στον σχεδιασμό και διατροφική εκτίμηση του μενού του εστιατορίου Daily Chef, Θεσσαλονίκη

 

 

Δημιουργία Healthy Menu για το Excelsior Hotel, Θεσσαλονίκη

 

 

Δημιουργία ισορροπημένων γευστικών συνταγών σε συμφωνία με τα οργανοληπτικά χαρακτηριστικά των διαφόρων ποικιλιών της εταιρίας 5 Olive Oil

5 olive oil

 

 

Βιβλιογραφική μελέτη/έρευνα για τα οφέλη του σιδερίτη (τσάι του βουνού) στην υγεία για την εταιρία Tuvunu

tuvunu_logo

 

 

Δημιουργία ελαφριών γευμάτων, smoothies και συνοδευτικά κρασιού για τον εμπλουτισμό του μενού με υγιεινές και θερμιδο-προσεγμένες επιλογές του Rialto Caffé & Wine Bar

rialto

 

Δημιουργία συνταγών που διατέθηκαν δωρεάν σε πελάτες του καταστήματος για τα κατάστημα Bettina Stores, Θεσσαλονίκη

Bettina