Φέτος πιθανώς να είναι η χρονιά που χρειαζόμαστε διακοπές περισσότερο από άλλες φορές, είτε επειδή τον τελευταίο ενάμιση χρόνο ήμασταν απομονωμένοι στο σπίτι, είτε γιατί βρισκόμασταν στον χώρο εργασίας με φόβο την υγεία μας και τη μετάδοση του ιού σε αγαπημένα μας πρόσωπα.

Διακοπές δε σημαίνει μόνο σωματική και ψυχική ξεκούραση αλλά και ένα μικρό διάλειμμα από τη ρουτίνα της διατροφής. Είναι λογικό να θέλουμε, όπου και αν ταξιδέψουμε, να γευτούμε εκείνη την παραδοσιακή συνταγή γεμάτη λιπαρά, να απολαύσουμε πιο συχνά το αγαπημένο μας γλυκάκι ή να επιλέξουμε αυτό που θεωρηθούμε «απαγορευμένο» στην καθημερινότητα μας και μας γλυκοκοιτάζει στις διακοπές. Αν αυτό νιώθετε, αυτό να κάνετε. Λίγες μέρες διακοπών με ατασθαλίες δεν θα καταστρέψουν όλη την προσπάθεια που έχει γίνει τους προηγούμενους μήνες. Αντιθέτως θα μας ξαναγεμίσει μπαταρίες και όρεξη για να συνεχίσουμε μια ισορροπημένη διατροφή κατά την επιστροφή μας στην πόλη.

Ωστόσο, αν θέλετε να χαλαρώσετε τη διατροφή σας χωρίς να εκτροχιαστεί και να αλλάξει 180 μπίρες (-μοίρες- αλλά αλήθεια, δεν είναι άκρως καλοκαιρινή η αναπάντεχη αυτόματη διόρθωση;), διαβάστε  πέντε απλές συμβουλές που μπορείτε κα ακολουθήσετε χωρίς ιδιαίτερο κόπο στο glow.gr