Γεύμα all-in-one για ελαφριά και εύκολα γεύματα χωρίς καθάρισμα!

Αυτή τη φορά συνδιάσαμε σολομό με μπρόκολο, κουνουπίδι και πολύχρωμα καρότα. Πασπαλίσαμε με μίγμα από σόγια, σησαμέλαιο, sweet chili και μουστάρδα.

Δείτε το βίντεο!

 

 

Η Συνταγή

Μερίδες 2
Συνολικός Χρόνος 20′
Χρόνος Προετοιμασίας 5′
Χρόνος Μαγειρέματος 15′
Θέση Φούρνου Μεσαία
Χρόνος Καθαρίσματος 0!

 

Υλικά

  • Σολομός, 2 φιλέτα
  • Μπρόκολο, 2 φλ., κομμένο σε μιρκά φουντάκια
  • Κουνουπίδι, κομμένο σε μικρά φουντάκια, 2 φλ.
  • Καρότα, 2-3 μικρά, κομμένα σε μακρόστενες φέτες
  • Σόγια, 2 κ.σ.
  • Μουστάρδα dijon, 1 κ.σ.
  • Σησαμέλαιο, 1 κ.σ.
  • Σάλτσα sweet chili, 1-2 κ.σ.

Οδηγίες

  1. Προθερμαίνουμε τον φούρνο τους 190C, στην ρύθμιση του αέρα και τοποθετούμε μία λαδόκολλα σε ένα ταψί
  2. Βάζουμε το μπρόκολο, το κουνουπίδι, τα καρότα και τον σολομό στο ταψί
  3. Σε ένα μπολάκι ανακατεύουμε τη σόγια, το σησαμέλαιο, τη μουστάρδα και την σάλτσα chili
  4. Πασπαλίζουμε τα λαχανικά και τον σολομό και τοποθετούμε το ταψί στη μεσαία θέση φούρνου για 12-14 λεπτά
  5. Βγάζουμε το ταψί, σερβίρουμε τον σολομό, πασπαλίζουμε το υπόλοιπο μίγμα στα λαχανικά και ανακατεύουμε

 

Καλή όρεξη!